Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα με την εγγύηση της Yves Rocher

proionta-entatikis-epanorthosis-mallion-elaio-jojoba
Προϊόντα εντατικής επανόρθωσης μαλλιών με έλαιο jojoba
7 Οκτωβρίου 2017
lifting-bio-vathy-lifting-viologika-proionta-yves-rocher
Lifting Bio – Βαθύ λίφτινγκ με βιολογικά προϊόντα της Yves Rocher
16 Οκτωβρίου 2017
mioste-amesa-kyttaritida-engyisi-yves-rocher

Η κυτταρίτιδα ταλανίζει περίπου το 90% του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως, με τις λευκές γυναίκες λόγω δέρματος να είναι πιο επιρρεπείς σε αυτή. Τα σημεία του σώματος όπου συναντάται το πρόβλημα πιο έντονα είναι οι μηροί, οι γλουτοί, η κοιλιά, τα μπράτσα και οι γάμπες.

Η κυτταρίτιδα είναι ίσως το συχνότερο αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και αυτό αντανακλάται από το πλήθος θεραπειών και προϊόντων που κυκλοφορούν και υπόσχονται την εξαφάνισή της. Η Yves Rocher κατανοώντας το πρόβλημα είναι εδώ, όχι για να κάνει θαύματα αλλά τη διαφορά.

Το «κλειδί» για την κυτταρίτιδα

Οι ερευνητές των εργαστηρίων ομορφιάς της Yves Rocher ανακάλυψαν στην καρδιά του τροπικού φρούτου Μάγκουστιν, ένα πανίσχυρο μόριο, το γ-Μάγκουστιν. Το βοτανικό εκχύλισμα του φυτού λειτουργεί σαν κλειδί για όλα τα σημάδια κυτταρίτιδας. «Ξεκλειδώνει» με φυσικό τρόπο τα εγκλωβισμένα κύτταρα, εισχωρώντας μέσα στο δέρμα.

Ο μηχανισμός αδυνατίσματος και σύσφιξης των προϊόντων μας, βασίζεται σε ένα σύμπλεγμα ισορροπίας μεταξύ της αποθήκευσης και εξάλειψης λίπους των λιποκυττάρων. Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ισορροπία αυτού του μηχανισμού. Έτσι, σταδιακά, χάνεται η σταθερότητα, εγκλωβίζεται το λίπος σε ένα μέρος και αρχίζει να επικρατεί.

Τα προϊόντα με βάση το γ-Μάγκουστιν και η εξειδικευμένη δράση τους

Τα προϊόντα της σειράς αδυνατίσματος και σύσφιξης είναι σίγουρα οι φόρμουλες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιήστε τον Ορό Αδυνατίσματος και Σύσφιξης εφαρμόζοντας σε όλες τις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα. Επίσης διατίθεται και το Αντικυτταριδικό γαλάκτωμα για καθημερινή ενυδάτωση που λειαίνει την επιδερμίδα σας και μειώνει την όψη του «φλοιού πορτοκαλιού» στο δέρμα.

Καινοτομώντας για ακόμη μια φορά, η Yves Rocher σας προσφέρει τη Σούπερ Συμπυκνωμένη Αγωγή για τις επίμονες περιοχές. Ένα βιολογικό κλειδί σύσφιξης και άμεσης αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας για τις περιοχές που συνήθως αντιμετωπίζουν πιο έντονο πρόβλημα. Εφαρμόστε την αγωγή σε προβληματικά σημεία όπως η κοιλιά, η γλουτοί και οι μηροί και αφήστε το πανίσχυρο εκχύλισμα του γ-Μάγκουστιν να δράσει.

Αναμενόμενα αποτελέσματα:

  • Επίμονα φουσκώματα λειαίνονται ορατά
  • Το δέρμα είναι εμφανώς πιο σφριγηλό
  • Η σιλουέτα σας είναι πιο βελτιωμένη, πιο ραφιναρισμένη

Yves Rocher Φυτικά Καλλυντικά ®

Παραγγελίες Yves Rocher

Γίνετε μέλος Δωρεάν και αγοράστε τα προϊόντα του καταλόγου μας με επιπλέον έκπτωση από 15% έως 30% !

Δωρεάν αποστολή του καταλόγου προσφορών Yves Rocher κάθε μήνα στο χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο: 211-7707005 - www.beautygalaxy.gr