Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 500€ BeautyGalaxy.gr – Yves Rocher

kalokairinos-diagonismos-beautygalaxy
Καλοκαιρινός Διαγωνισμός
20 Ιουνίου 2017
xristougenniatikos-diagonismos-500-euro-yves-rocher

Κερδίστε Χριστουγεννιάτικο δώρο 500 € μετρητά !

Αποκλειστικά από το ανεξάρτητο δίκτυο BeautyGalaxy.gr

Αυτά τα Χριστούγεννα δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα μέλη της Ομάδας μας (Σε όσους είναι ήδη μέλη αλλά και σε όσους γραφτούν έως και 31 Δεκεμβρίου) να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 500 € σε μετρητά !!!

Από 1η Νοεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου όλα τα μέλη μας θα κερδίζουν συμμετοχές με τους εξής τρόπους:

  1. Για κάθε 30€ συνολικές προσωπικές μας αγορές μέσα στον ίδιο μήνα (ξεχωριστά για Νοέμβριο και ξεχωριστά για Δεκέμβριο), θα κερδίζουμε 1 συμμετοχή. Ισχύει και στο πολλαπλάσιο, δηλαδή αν οι προσωπικές μας αγορές είναι 60€ και πάνω, θα κερδίζουμε 2 συμμετοχές, αν είναι 90€ και πάνω θα κερδίζουμε 3 συμμετοχές κ.ο.κ.
  2. Για κάθε νέα εγγραφή μέλους με συνολικές προσωπικές αγορές 30€ (στο μήνα της εγγραφής του), θα κερδίζει 1 συμμετοχή και το νέο μέλος και αυτός που έκανε την εγγραφή. Ισχύει και στο πολλαπλάσιο, δηλαδή αν οι προσωπικές αγορές είναι 60€ και πάνω, θα κερδίζουμε 2 συμμετοχές, αν είναι 90€ και πάνω θα κερδίζουμε 3 συμμετοχές κ.ο.κ. Άρα αν κάποιος κάνει μια νέα εγγραφή με συνολικές αγορές 63€ στο μήνα της εγγραφής του, θα κερδίσει 2 συμμετοχές και το νέο μέλος αλλά θα κερδίσει 2 συμμετοχές και αυτός που έκανε την εγγραφή!
  3. Για κάθε 3 νέες εγγραφές που οι αγορές τους θα είναι συνολικά τουλάχιστον 30€ μέσα στον ίδιο μήνα ή πολλαπλάσιο του 30€, αυτός που έκανε τις εγγραφές θα κερδίζει και bonus επιπλέον 5 συμμετοχές. Δηλαδή αν κάποιος από 1η Νοεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου γράψει 7 νέα μέλη, εκ των οποίων τα 6 έχουν συνολικές προσωπικές αγορές στο μήνα της εγγραφής τους πάνω από 30€, θα λάβει και επιπλέον 5+5=10 συμμετοχές!

Ο Διαγωνισμός αφορά ΜΟΝΟ μέλη της Yves Rocher που ανήκουν στο Δίκτυο BeautyGalaxy.gr και περιλαμβάνει όλες τις αγορές και εγγραφές από την 1η Νοεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017 (Οι αγορές και εγγραφές υπολογίζονται ξεχωριστά για τον Νοέμβριο και ξεχωριστά για τον Δεκέμβριο 2017).
Η κλήρωση που θα αναδείξει το μεγάλο τυχερό, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Yves Rocher, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί!

Ανατρέξτε στα παραδείγματα για βοήθειαΠαράδειγμα 1

Ένα μέλος του δικτύου BeautyGalaxy.gr κάνει μια αγορά των 10 ευρώ στις 20 Νοεμβρίου και μέσα στον ίδιο μήνα κάνει και μια δεύτερη αγορά των 25 ευρώ (πχ στις 23 Νοεμβρίου). Το μέλος θα έχει κερδίσει 1 συμμετοχή !

Παράδειγμα 2

Ένα μέλος του δικτύου BeautyGalaxy.gr κάνει μια αγορά των 10 ευρώ στις 12 Δεκεμβρίου και μέσα στον ίδιο μήνα κάνει και μια δεύτερη αγορά των 52 ευρώ, πχ στις 18 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα εγγράφει και ένα νέο μέλος το οποίο κάνει συνολικές προσωπικές αγορές 30 ευρώ στον ίδιο μήνα. Το πρώτο μέλος θα έχει κερδίσει δύο συμμετοχές από τις προσωπικές του αγορές ΣΥΝ άλλη μία επειδή έκανε μια νέα εγγραφή μέλους και το νέο μέλος πραγματοποίησε συνολικές αγορές των 30 ευρώ στον ίδιο μήνα (συνολικά 3 συμμετοχές)! Το δεύτερο μέλος θα κερδίσει μία συμμετοχή από τις αγορές που έκανε ύψους 30 ευρώ συνολικά στον ίδιο μήνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Για κάθε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 211-7707005 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

 Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία !!!
 

Yves Rocher Φυτικά Καλλυντικά ®

Παραγγελίες Yves Rocher

Γίνετε μέλος Δωρεάν και αγοράστε τα προϊόντα του καταλόγου μας με επιπλέον έκπτωση από 15% έως 30% !

Δωρεάν αποστολή του καταλόγου προσφορών Yves Rocher κάθε μήνα στο χώρο σας.

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο: 211-7707005 - www.beautygalaxy.gr